x

بیانیه هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان در آستانه ۴۵ امین بهار انقلاب اسلامی ایران

• داخلی
  • 21 بهمن 1402
  • کدخبر: /

ملت بزرگ ما در طول تاریخ، ثابت کردند که شرافتمندانه بر عهدی که با انقلاب اسلامی بستند، وفادار و ثابت‌قدم ماندند. باید به‌خاطر بیاوریم که چه تلاش‌های بیهوده و گستاخی‌های بی‌سرانجامی از سوی دشمنان بر مردم شریف ما رفت و در تمام این سال‌ها، آنها با حماسه حضورشان، پاسخی قاطع به دنیا دادند.

قشر اندیشمند دانشگاهی نیز به‌ویژه دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب دستاوردهای ارزشمند در عرصه علم و فناوری، چراغ امید و اراده را در دل جوانان این سرزمین روشن نگاه داشتند. امروز صنعت کشورمان با توانمندی و دانش بالای دانش‌آموختگان این دانشگاه می‌تواند خودکفا باشد و به نیازهای حیاتی جامعه پاسخ دهد. در نتیجه تلاش و همت پژوهشگران کشورمان، ایران امروز صاحب فناوری‌های پیشرفته و روز دنیا در عرصه‌های مهندسی، هسته‌ای، پزشکی، لجستیکی و نظامی است.

ما دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان، در چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ضمن یادآوری عهد و پیمان ازلی با آرمان‌های بزرگ‌مرد تاریخ، حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، حضرت آیت‌الله خامنه ای، در روز ۲۲ بهمن‌ماه، در کنار مردم شریف ایران اسلامی خواهیم بود.

هیئت‌رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان

۲۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۲