کسب رتبه هاي برتر بیست و هفتمین المپیاد علمی – دانشجوی کشور

• 23 آبان 1401
  • کدخبر: /

کسب رتبه هاي برتر بیست و هفتمین المپیاد علمی – دانشجوی کشور

16 دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان، موفق شدند در بیست و هفتمین المپیاد علمی - دانشجویی کشور در سال 1401 رتبه‌های درخشانی به‌دست آورند.

دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه صنعتی اصفهان همراه با کنکور سراسری کارشناسی ارشد در المپیاد علمی شرکت می‌کنند و به سؤالات تشریحی و مفهومی این آزمون پاسخ می‌دهند.

در نتیجه این رقابت علمی سطح بالای کشور در مرحله نهائی، 16 دانشجو و دانش‌آموخته دانشگاه صنعتی اصفهان در زیرگروه‌های فنی و مهندسی موفق به کسب رتبه‌های درخشان 1 تا 13 شدند. همچنین 16 دانشجوی دیگر دانشگاه صنعتی اصفهان در این آزمون علمی، موفق به کسب رتبه‌های برتر تا 26 در زیرگروه‌های آموزشی خود شدند.

بر اساس این نتایج، آرمین محمودی دانشجوی رشته شیمی موفق به کسب رتبه اول در این رقابت علمی شد. 3 دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر، دانیال مهرآیین، مجید فرهادی و محمدجلال نعمت‌بخش، رتبه‌های 7 تا 9 را کسب کردند. همچنین در رشته مهندسی کشاورزی گرایش زراعت و اصلاح نباتات هانیه بیگدلی رتبه اول و حسین محمدی رتبه 9 را به‌دست آوردند. در گروه مهندسی مواد و متالورژی نیز محمدرضا صادقی نژادپاریزی رتبه 2 را کسب کرد.

در ادامه اسامی دانشجویان برگزیده بیست و هفتمین المپیاد علمی – دانشجوی کشور را مشاهده می‌کنید.

رتبه های برتر

تحت نظارت وف ایرانی